Odlade cannabis hemma – Örnsköldsviksbo får fängelse

0
93

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Det var den 13 oktober i år som polis upptäckte att mannen, som är i 25-årsåldern, hade en cannabisodling samt amfetamin hemma hos sig. Bland annat anträffades narkotikablock block i frysen och i ett rum fanns ett odlingstält, med monterade värmelampor, fläktar och ventilation, med plantor under uppväxt.

Erkänner

Mannen ska ha förvarat drygt fyra kilo amfetamin och cirka tre kilo cannabis. I förhör erkänner mannen men menar att narkotikan var för eget bruk samt att han förvarade amfetaminet åt en annan person.

Den 22 december i år dömdes mannen av Ångermanlands tingsrätt till fängelse i fyra år och sex månader för grovt narkotikabrott för amfetaminet samt narkotikabrott för cannabis.

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/ornskoldsviksbo-doms-till-fangelse-for-grovt-narkotikabrott

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here