22 december 07:40, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

47

Under natten har en person omhändertagits för fylleri. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Nedan följer ett urval av nattens ärenden. 

23:33 Brand, Härnösand
Polisen larmas om rökutveckling i ett flerfamiljshus i Härnösand. Det ska ha varit rökigt i trapphuset och brandlarm ska ha utlösts. Polisen har varit på plats. Orsaken till händelsen ska utredas. Det finns ingen uppgift om eventuella personskador.

03:42 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Nacksta, Sundsvall. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning och förhör. Mannen saknar också behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande rattfylleri och olovlig körning.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2022/december/22/22-december-0740-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/