Fem mordfall i Västernorrland hittills under 2022

59

Detta är en nyhet från SVT:s RSS flöde.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Historiskt sker i genomsnitt ett mord per år i Västernorrland. Hittills under 2022 har polisen utrett fem – plus ett 15-tal mordförsök. Här i klippet är en resumé av alla fem mordfallen i länet i år. Foto: SVT

Fem mordfall i Västernorrland hittills under 2022

Publicerad

Statistiken för den grova våldsbrottsligheten i Västernorrland för 2022 är dyster. Hittills har polisen utrett fem mordfall och ett 15-tal fall av mordförsök. Historiskt sett inträffar i genomsnitt ett mord om året i länet.

I videon sammanfattar vi de fem mordutredningarna i Västernorrland under året.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

 

Länk: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/fem-mordfall-i-vasternorrland-hittills-under-2022