14 december 07:28, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

44

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:10 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en parkering i Kvissleby med anledning av ett bråk/slagsmål mellan två unga kvinnor. Förhör med de inblandade hålls och en anmälan samt en motanmälan gällande misshandel upprättas.

22:29 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Skönsmon med anledning av ett bråk/slagsmål mellan två män vid en buss. En anmälan samt en motanmälan gällande misshandel upprättas. Männen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

23:01 Drograttfylleri, Härnösand:
Vid stopp och kontroll av en personbil misstänks föraren, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott upprättas.

23:08 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 511, Fanbyn. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
En person har, utöver ovanstående, omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2022/december/14/14-december-0728-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/