11 december 07:40, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

31

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:24 Trafikolycka, Kramfors:
Larm om trafikolycka på riksväg 90, mellan Lunde och Kramfors. Det är en singelolycka med en personbil som kört av vägen. Ambulanspersonal kontrollerar de inblandade personerna. Bilägaren ordnar med bärgare. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

01:02 Olovlig körning, Sollefteå:
Vid stopp och kontroll av ett fordon framkommer att föraren saknar körkort. Förhör hålls och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

01:45 Misshandel, Sundsvall:
Polis larmas till Stenstan med anledning av ett bråk/slagsmål. När patrullerna kommer till platsen uppges två av de inblandade personerna ha lämnat platsen. En man förs med ambulans till sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

02:58 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Inre hamnen med anledning av att en man misshandlats på en krog. En misstänkt man, som stoppats av vakter, omhändertas enligt LOB. En anmälan upprättas. Mannen misstänks även för ringa narkotikabrott (bruk).

Övrigt:
Sju personer har, utöver ovanstående, omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2022/december/11/11-december-0740-sammanfattning-natt-vasternorrlands-lan/