08 december 21:42, Stöld/inbrott, Härjedalen

50

I afton har två inbrott i Sveg anmälts.

Det ena inträffade någon gång i dag mellan klockan 14:30 och 18:30. Enligt initiala uppgifter har någon eller några tagit sig in via ett fönster. Det finns inga uppgifter i nuläget på att något saknas.

Det andra inträffade ungefär mellan klockan 18:30 och 19:30. Enligt initiala uppgifter har någon eller några tagit sig in via en altandörr. Det är oklart om något eventuellt saknas.

Polisen ber allmänheten om hjälp med iakttagelser och tips gällande de två ärendena. Du som har sett eller hört något, som har uppgifter att lämna, ombeds ringa polisen på 114 14. Du kommer till ett talsvar. Säg ”tips” för att komma vidare.

Det går också att lämna uppgifter via polisens hemsida.

 

Länk: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2022/december/8/08-december-2142-stoldinbrott-harjedalen/